Yrityskumppaneidemme vastuullisuustarinoita

Julkaisemme Hiilipörssin blogissa ja tällä sivulla yrityskumppaneidemme vastuullisuustarinoita.

Panda 100 vuotta – eikä suotta!

Satavuotisen taipaleensa kunniaksi Pandan makeistehdas halusi lähteä Hiilipörssin matkaan ja tukea työtä soiden, ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi.

Paja & Bureau suunnittelee vain tarpeeseen

”Paja & Bureau on vuoden sisällä käyttänyt metritavarana mitattuna uutta terästä 2308,5 metriä. Linnuntietä yhdessä jonossa pituus riittäisi pajaltamme Helsingin Kaupunginmuseolle tai Suomenlinnaan”, kertoo Paja & Bureaun toimitusjohtaja Nino Hynninen. Yrittäjät ovat pohtineet paljon oman toiminnan ja kestävän kehityksen arvojen ristiriitaa; kestävin vaihtoehto olisi olla tuottamatta ollenkaan tavaraa. – Kaluste- ja esinemuotoilijoina uusien asioiden tuottaminen […]

Julius Tallberg – Hiilipörssi pitkäaikaisin yrityskumppani

Hiilipörssin ensimmäisiä ja tärkeitä kehitysyhteistyön kumppaneita on Tallberg yhtiöt. Kiinteistöalalla toimivalle yritykselle ympäristökysymyksiin vastaaminen on erittäin ajankohtainen asia, paitsi asiakkaille ja sidosryhmille, myös sijoittajan ja rahoittajan näkökulmista.

Silmusalaatti – edelläkävijän asennetta vihannesosastolla

Silmusalaatti on mukana kehittämässä mallia, joka voisi tarjota tulevaisuudessa yrityksille mahdollisuuden määrittää tuotteiden tai palveluiden päästöt, vähentää niitä sekä hyvittää jäljelle jäävät päästöt. Yrityksen luomuliiketoiminta tukee myös Hiilipörssin monimuotoisuus- ja vesistöjensuojelutavoitteita.

Liiga rohkeasti mukaan Hiilipörssin kehittämiseen

Jääkiekko ja Liiga eivät ole vain urheilua. Liiga, seurat ja niiden pelaajat vaikuttavat yhdessä faniensa ja kotikatsomoiden kanssa olosuhteisiin, joissa tulevat sukupolvet lähtevät jäälle. Liigassa tehdään työtä talvilajiemme pelastamiseksi ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Haluatko yrityksesi mukaan tähän kasvavaan joukkoon?

Hiilipörssin kehitystyöhön osallistuminen tarjoaa edelläkävijyyttä, näköalapaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa kompensaatioiden kasvavalla alalla. Voit kartuttaa tietoa ja osaamista hiilineutraalista liiketoiminnasta sekä päästä kompensoimaan ensimmäisten joukossa. Yhdessä toimimme ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi. Ota yhteyttä Hiilipörssin yrityskoordinaattoriin.